Cum comand

Comanda online

1. Alege produsul dorit

Folositi meniul din stanga pentru a naviga prin lista de anvelope. Puteti opta pentru anumite criterii pentru a diminua cautarea dumneavoastra. In momentul in care ati gasi produsul cautat si ati scris cantitatea dorita, va rugam sa apasati pe butonul Adauga in cos.

2. Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in cos produsul/produsele dorite, veti fi redirectionat spre pagina de comanda (Cosul de cumparaturi). In aceasta etapa puteti introduce un cod de reducere (daca aveti), sa actualizati cantitatea dorita, sa eliminati un produs sau sa continuati cumparaturile. In momentul in care ati finalizat orice modificare dorita, apasati butonul Livrare si plata.

3. Finalizare comanda

In aceasta etapa va trebui sa completati urmatoarele date:
- Datele de contact si date de facturare: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de livrare: alegeti una dintre optiunile pe care vi le punem la dispozitie pentru a intra in posesia produselor comandate.
- Metoda de plata: alegeti una dintre modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie.
- Mesaj: daca aveti o informatie suplimentara de oferit va rugam sa o completati in campul aferent.
Dupa ce ati completat campurile necasare apasati butonul Finalizare comanda.

Atentie! Va rugam sa verificati cu atentie datele inscrise in formular. VERTEX ONLINE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile sau informatiile eronate transmise.

O comanda este incheiata cu succes cand veti primi pe e-mail factura proforma aferenta comenzii dumneavoastra cu mesajul Confirmare comanda. In momentul procesarii comenzii de catre VandAnvelope.com si trimiterii coletului catre dumneavoastra, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este Livrare comanda.

Comanda telefonica

Un agent de vanzari VandAnvelope.com va prelua comanda dumneavoastra la unul dintre numerele noastre de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00.

TELEFON: 0310.059.09